Imatraworld.kgmSubstation Transformer- en box typeKan nauwkeurigheidsafwijking worden toegestaan?

vrijgavetijd:2022-11-30 16:56:24 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:218

Kerntips:Imatraworld.kgm, maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Imatraworld.kgmWat is droge type transformator, zodat het aa

maar ook de spanning verlagen tot elke toepassingsspanning,Imatraworld.kgmWat is droge type transformator, zodat het aan de behoeften van het energieverbruik voldoet. In het kort moet de transformator de spanning en de bloeddruk verlagen.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Imatraworld.kgmDe juiste berekeningsformule voor energiebesparing moet worden afgeleid van het volgende proces: actief vermogensverlies van grote transformator: belasting van grote capaciteit transformator; PDK --kortsluiting verlies van grote capaciteit transformator, kW. Actief vermogensverlies van kleine capaciteitstransformator: wanneer een pompkamer in normale werking is, worden twee pompen afzonderlijk gestart, en elke pomp wordt aangedreven door kW motor, CST = . Een kva transformator was oorspronkelijk geconfigureerd en de capaciteitsbezettingsgraad van de transformator is slechts %

Bij relais protection dry-type transformator, de ontkoppeling van het foutpunt is gerelateerd aan elkaar. In een woord, als er een probleem is op een bepaald punt, zal het invloed hebben op het hele stroomcircuit

Dubai.Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken,Imatraworld.kgmTechnische parameters van scb10 droge transformator, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading en D (of D) is driehoekige bedrading.

Geluidsoplossing van droge transformatoren


Imatraworld.kgmSubstation Transformer- en box typeKan nauwkeurigheidsafwijking worden toegestaan?Verschillende afleidingsmethoden, droge transformatoren gebruiken meestal silica gel waterdichte behuizing, terwijl olietransformatoren meestal gebruik maken van porselein waterdichte behuizing;

Voor olie-transformator olie aanvulling, ongebruikte transformator olie conform de nieuwe norm moet eerst worden geselecteerd. Bovendien wordt de olie met hetzelfde basismerk en hetzelfde additief type verwacht een sterker effect te hebben. De kenmerken van de olie mag niet lager zijn dan die van de olie in mechanische apparatuur. Wanneer de nieuwe resterende olie minder is dan %, is er over het algemeen geen probleem. Echter, als er meer nieuwe resterende olie, olie moet worden toegevoegd vóór het olietype Chromatografische analyse en druktest moeten worden uitgevoerd om vast te stellen dat er geen olievlek is,Imatraworld.kgmventilator voor koeling met olie, en de zuurwaarde en het diëlektrische verlies mogen de olie in de machines en apparatuur niet overschrijden.

Exploitatie van gesmolten transformator

Uitstekende kwaliteitOm de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

De staart van de hoge-spanning wikkelkop en de middelste kraan zijn gemaakt van koperinserts en ingebedde delen, met een goede sterkte en stijfheid, die bevorderlijk is voor het aanpassen van de gegevens en heeft een unieke en nette stijl.

Verminderde isolering


Imatraworld.kgmSubstation Transformer- en box typeKan nauwkeurigheidsafwijking worden toegestaan?Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

Direct materiaalDe technische specificatie van het elektriciteitsverbruik vereist dat de weerstand van onderhoudsbaandraad gelijk moet zijn; &Omega spp. De weerstand is over het algemeen meer dan ^ omega;, Volgens de wet van Ohm, wanneer de isolerende laag beschadigd is, is de stroom slechts / van de totale stroom, om een garantie effect te spelen. Hoe hoger de spanning, hoe kleiner de weerstand, met andere woorden, in het geval van hoge spanning. We kunnen ons zorgen maken over de centrale en een hoop professionele kennis beheersen.

Bij het nominale vermogen wordt de verhouding van het uitgangsvermogen tot het vermogen van de transformator de efficiëntie van de transformator, d.w.z. de ETA genoemd; is de efficiëntie van de transformator; P is het ingangsvermogen en P is het uitgangsvermogen.

Bij inbedrijfstelling:

Imatraworld.kgmVerschil tussen droge transformator en olie ondergedompelde transformator:

Geluid, veroorzaakt kortsluiting. Als het niet goed wordt behandeld, zal het grote schade veroorzaken.

Wat is de bedrading van droge transformator?

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Imatraworld.kgmadviserennieuws
Imatraworld.kgmLaatste nieuws